Situated in a district of Anderlecht undergoing major modernisation, within walking distance from South Station, metro station and bicycle paths, the project aims to create a vibrant neighbourhood along the canal. Composed of hi...

Situated in a district of Anderlecht undergoing major modernisation, within walking distance from South Station, metro station and bicycle paths, the project aims to create a vibrant neighbourhood along the canal. Composed of high-quality residential blocks at the top of Quai de Biestebroeck, this mixed-use complex is part of the Brussels Region Canal Plan. It will offer the district's residents and inhabitants preferential access to sociable spaces and green relaxation terraces as well as an unobstructed view of the waterfront.The area should also maintain its economical importance for the city. Therefore, the office buildings offer not only high-quality office floors with a 'lofty' touch (5.100 m²) but also space for productive and logistic activities (2.800 m²). Services are also foreseen on the campus such as a supermarket, a lunch bar, a café with outside terrace and a kindergarten.